Проект FABII

Втора регионална конференция: 16 Февруари 2018 г. , Рим

Провеждане на конференцията – обзор

На 16 февруари 2018г. в Рим се проведе Втората Регионална Конференция по Проект FAB II, съфинансиран от ЕС и изпълняван от Европейската камара на съдебните изпълнители, Инициатива за развитие на принудителното изпълнение (ИРПИ) и Министерство на правосъдието на Италия.

В конференцията се включиха повече от 90 участника от 15 държави-членки на ЕС, сред които представители на Министерство на правосъдието на Австрия, Гърция, Испания, Италия, Латвия, Литва, Полша, Португалия, Словакия, Унгария, Финландия и Франция; експерти в областта на електронното правосъдие от Австрия, Германия, Италия, Франция и Холандия; съдебни изпълнители от Белгия, България, Гърция, Италия, Румъния и Франция.

Снимков материал и пълния текст на представянето можете да откриете тук.

Обявяване на конференцията и предварителна програма

Във връзка с Проект “Find A Bailiff (FAB) II Project”, Министерство на правосъдието на Италия, Европейската камара на съдебните изпълнители и ИРПИ имат удоволствието да Ви поканят на еднодневна Регионална Конференция в Рим, Италия, петък, 16 февруари 2018

Подробна информация за регионалната конференция можете да откриете тук.

Регионална конференция: 30 Октомври 2017 г. , София

Провеждане на конференцията – обзор

На 30-ти октомври 2017 г., понеделник, от 09:30 часа в зала Триадица на Гранд Хотел София, гр. София, се проведе Регионална Конференция по Проект “Намери съдебен изпълнител II” (“Find A Bailiff (FAB) II”). София е горд домакин на първата регионална конференция по Проекта, съфинансиран от ЕС и изпълняван от Европейската камара на съдебните изпълнители, Инициатива за развитие на принудителното изпълнение (ИРПИ), България и Министерство на правосъдието, Италия. На Конференцията присъстваха повече от петдесет души от десет държави, представители на Министерство на правосъдието на Австрия, Италия, Холандия, Словакия, Гърция и Литва, европейски експерти в областта на електронното правосъдие и съдебни изпълнители от България и Гърция.

Снимков материал и пълния текст на представянето можете да откриете тук.

Регистрация за събитието и Програма (23.10.2017 г.)

Европейската камара на съдебните изпълнители, Инициатива за развитие на принудителното изпълнение (ИРПИ), България и Министерство на правосъдието на Италия имат удоволствието да Ви информират, че регистрацията за събитието е отворена.

За участие в конференцията, моля, попълнете Регистрационната карта и я изпратете на info@irpi.bg

Програмата на събитието можете да откриете тук.

Повече за събитието може да научите тук.

Предварителна програма (16.10.2017г.)

Европейската камара на съдебните изпълнители, Инициатива за развитие на принудителното изпълнение (ИРПИ), България и Министерство на правосъдието на Италия

имат удоволствието да Ви информират, че Предварителната програма за събитието е вече достъпна тук.

Обявяване на конференцията (26.09.2017г.)

Европейската камара на съдебните изпълнители, Инициатива за развитие на принудителното изпълнение (ИРПИ), България и Министерство на правосъдието на Италия имат удоволствието да обяват Регионална Конференция, която ще се проведе на 30 октомври 2017 в Гранд Хотел София, на адрес: гр. София, ул. “Гурко” № 1.

Подробна информация за регионалната конференция можете да откриете тук.

Откриваща конференция: 29 юни 2017 г., Брюксел

На 29.06.2017г. в Брюксел председателят на Управителния съвет на сдружение ИРПИ г-жа Златислава Михайлова взе участие в Откриващата конференция на проекта Find a Bailiff II (FAB II). На конференцията бяха очертани основните задачи, насоки и методики на работа по включването на информация за действащите съдебни изпълнители на териториите на Република България и Република Италия във вече съществуващата Европейска директория на съдебните изпълнители.

Допълнителна информация за откриващата конференция, участниците, разискваните въпроси и снимков материал можете да откриете тук.

ИРПИ е част от консорциума по проекта

Logotype_2

В началото на 2017 година стартира своята работа Проект Find A Bailiff (FAB) II, съфинансиран от Европейската комисия. ИРПИ участва в този проект като партньор на Европейската камара на съдебните изпълнители и Министерството на правосъдието на Италия.

Целта на проекта е включването на информация за действащите съдебни изпълнители на териториите на Република България и Република Италия във вече съществуващата Европейска директория на съдебните изпълнители. Директорията може да откриете на адрес: http://www.europe-eje.eu/en/annuaire.

Кратко представяне на проекта може да откриете тук.

Подробна информация за проекта, неговото стартиранe и участието на ИРПИ, можете да откриете тук.

ИРПИ, развитие на принудителното изпълнение в България
Scroll to Top