FAB II Project – Регионална конференция в София, България – Предварителна програма

Във връзка с Проект “Find A Bailiff (FAB) II Project” и предстоящата Регионална Конференция
в София, България, понеделник, 30 октомври 2017, Европейската камара на съдебните изпълнители, Инициатива за развитие на принудителното изпълнение (ИРПИ), България и Министерство на правосъдието, Италия, имат удоволствието да Ви представят предварителна програма на конференцията.

Регистрацията на участниците ще започне в 09:00 часа на мястото на провеждане – Гранд Хотел София, на адрес: гр. София, ул. “Гурко” № 1.

Планираният начален час на конференцията е 09:30 часа. В откриващата сесия ще вземат участие Кристин Валес, Заместник секретар на Националната Камара на съдебните изпълнители, Франция, както и представители на Министерството на правосъдието на Република България(ОП) и Представителство на Европейската комисия в България (ОП).

В първата част на конференцията ще бъдат разгледани планираните посоки за разширяване на Европейската директория на съдебните изпълнители, ще бъде споделен опит от ползвателите на Директорията. Ще бъде обърнато специално внимание на ползите от Европейските директории на правните професии в ЕС, както и възможностите, предоставени от FAB II Project.

От 13:00 до14:00 часа ще бъде направена пауза за обяд между първата и втората част на конференцията.

Втората част на конференцията ще бъде посветена на практическото приложение на Регламент на ЕС 655/2014 за европейска обезпечителна заповед (ЕОЗ). Предмет на разглеждане ще бъдат достъпът до информация за банкови сметки на длъжника, ролята на съдебния изпълнител в процедурата по ЕОЗ и дигитализацията й.

Пълния текст на предварителната програма можете да изтеглите тук.

За участие в конференцията, моля, попълнете Регистрационната карта и я изпратете на info@irpi.bg

За събитието е осигурен симулатантен превод български-английски.

За допълнителна информация и актуални събития и новини, свързани с FAB II Project , не пропускайте да посетите и специалната секция на сайта на ИРПИ тук.

 

ИРПИ, развитие на принудителното изпълнение в България
Scroll to Top