Разговор за бъдещето на ЧСИ

Разговорът за бъдещето на ЧСИ и План за действие на Екип 2025 ще се състои на 26 януари от 16:00 часа в Клуб Перото, НДК, София.

През декември миналата година публикувахме Програма 2025. Надявахме се да поставим началото на смислен разговор за бъдещето на професията на ЧСИ достатъчно преди насроченото за 27 януари Общо събрание на КЧСИ. Това се случи.

След публикуването на Програма 2025 проведохме интензивно обсъждане и планиране. Днес представяме резултата от този процес: План за действие за изграждане на просперираща, силна и уважавана професия

С Разговора в петък правим крачка напред. Ще обсъдим Плана ни за действие и общата визия за развитие на професията на ЧСИ.

Ще представим ключови данни от важно социологическо проучване на общественото мнение, което беше проведено от Центъра за обществени и политически изследвания и проучвания Галъп интернешънъл по поръчка на Екип 2025.

Срещата ще протече при следната програма:

  • Представяне на резултати от социологическото проучване.
  • Представяне на План за действие на Екип 2025 за обновление на професията.
  • Разговор за бъдещето. Участващите ЧСИ ще могат да задават въпроси или да изразяват алтернативно мнение в съответствие с регламента.
  • Неформално общуване.

Събитието ще се състои на 26 януари от 16:00 часа в Клуб Перото, НДК, София

Всички ЧСИ са поканени! Заявете своето участие в срещата тук

ИРПИ, развитие на принудителното изпълнение в България
Scroll to Top